PostNL wordt nieuwe co-title partner van Team dsm-firmenich PostNL

16 november 2023

PostNL wordt de nieuwe co-title partner van Team dsm-firmenich. Vanaf het seizoen 2024 gaat het team verder onder de nieuwe naam Team dsm-firmenich PostNL. PostNL verbindt zich voor drie jaar aan het team met de vrouwen-, mannen- en developmentprogramma’s.

“Met PostNL verbinden we een prachtig merk aan ons team. Samen zetten we ons in voor successen en bouwen we aan een gezonde toekomst, zowel op als naast de fiets”, vertelt Iwan Spekenrink, CEO Team dsm-firmenich. “PostNL en dsm-firmenich geven het team, samen met de andere premium partners, een stevige basis voor de komende jaren voor sportieve groei en kansen. Het is geweldig voor het team om nu twee van zulke grote en gerenommeerde bedrijven als leading partners van het team te hebben.”

Kenmerkend voor het team zijn de twee opvallende Keep Challenging-strepen, die het DNA van het team symboliseren. De linkerstreep vertegenwoordigt de voortdurende ontwikkeling van elke individuele persoon, en de rechterstreep staat voor de steeds verbeterende innovatieve omgeving. Om de start van deze geweldige en ambitieuze entree van PostNL in het team te symboliseren kleuren de twee teamstrepen vanaf 2024 oranje. De SCOTT-fietsen van het team, uitgerust met Shimano-onderdelen, krijgen ook een nieuw uiterlijk. De volledige onthulling van de team kit is op 8 januari.

Team dsm-firmenich heeft voor volgend seizoen een aantal nieuwe renners vastgelegd. Onder ander Fabio Jakobsen, Warren Barguil, Gijs Leemreize, Timo Roosen en Julius van den Berg maken volgend jaar deel uit van het Nederlandse team.

Gerelateerde artikelen

SIMAC Omloop der Kempen 2022

15 mei 2022
Mannen

ZLM Omloop der Kempen Ladies 2022

14 mei 2022
Vrouwen

UCI Cyclo-Cross World Championship Fayetteville

29 januari 2022
Vrouwen